Închide

Wizz Air schimbă agenda de sezon. Vezi ce zboruri cu plecare din Cluj nu vor mai fi operate

EconomieSinteză știri naționaleTop News by Actual de Cluj - sept. 09, 2018 0 994

 

Operatorul low-cost Wizz Air nu va mai opera în sezonul de iarnă cinci rute, patru cu plecare din Bucureşti şi una din Cluj-Napoca, şi va suspenda trei rute, inclusiv cea Cluj-Napoca- Bucureşti, notează ZF.ro.

“Ca o practică normală în industria aviatică, frecvenţele de zbor se modifică în funcţie de sezon şi de performanţa rutelor. Wizz Air monitorizează în mod constant performanţa rutelor sale pentru a permite celor mai populare servicii să aibă cele mai mici preţuri posibile, aşadar, reţeaua WIZZ din România a fost optimizată”, a fost explicaţia reprezentanţilor companiei. În sezonul de iarnă nu vor fi operate mai multe rute din Bucureşti şi nici Cluj-Atena. Se suspendă zborurile Cluj-Napoca – Bucureşti (ultimul zbor pe 26 octombrie), Budapesta – Otopeni şi Iaşi – Malmö.

Conform ZF.ro, Bucureşti – Cluj-Napoca este ruta internă cu cel mai mare trafic, respectiv 242.000 de pasa­geri în primul semestru din acest an, trafic în uşoară scădere (cu 1%) faţă de perioada similară a anului trecut.

Citeşte ştirea integrală AICI

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu