Închide

WhatsApp, Facebook, Messenger și Instagram au picat în România / Aplicațiile înregistrează probleme de funcționare la nivel mondial

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 04, 2021 0 239

Într-un mesaj postat pe Twitter, Facebook a precizat: „Ştim că unele persoane înregistrează probleme în accesarea produselor şi aplicaţiilor noastre. Lucrăm la remedierea problemelor cât mai curând posibil şi ne cerem scuze pentru orice neplăceri”.

Toate cele patru servicii de socializare ale Facebook au picat în jurul orei 18.30, ora României, potrivit site-ului Downdetector.com

Raportări de nefuncționare vin atât de America de Nord și de Sud, cât și din Europa, Orientul Mijlociu și Asia, transmite Biziday, citată de G4media.ro.

Utilizatorii care au încercat să intre pe versiunea de desktop a WhatsApp au fost întâmpinaţi cu mesaje privind lipsa conectării „This site can’t be reached” sau „Computer neconectat. Asiguraţi-vă că computerul dvs. are o conexiune activă la internet”, în timp ce pe versiunea de aplicaţie mesajele nu se transmit, informează Agerpres.

La conectarea pe Facebook, mesajul este „This site can’t be reached. Check if there is a typo in ro-ro.facebook.com. If spelling is correct, try running Windows Network Diagnostics”. Acelaşi mesaj apare şi la încercarea de conectare pe Instagram.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare