Închide

Weekend cu ”Muzicanții din Bremen” și ”Crăiasa Zăpezii”, la teatrul de păpuși ”Puck”din Cluj-Napoca; ce se pregătește de Ziua Unirii Principatelor

Cultură by Actual de Cluj - ian. 20, 2022 0 116

Weekend cu ”Muzicanții din Bremen” și ”Crăiasa Zăpezii”, la teatrul de păpuși ”Puck”din Cluj-Napoca.

Spectacolele sunt programate sâmbătă la ora 11 și respectiv duminică la orele 11 și 12.30. ”Muzicanții din Bremen” e o producție a secției maghiare a instituției, în regia lui Rumi László, după ce evenimentul anunțat inițial pentru data de 15 ianuarie a fost anulat din motive medicale). Aventura celor patru muzicieni începe, în viziunea scenică a regizorului Rumi László, în momentul în care se termină istoria cunoscută din poveste: personajele își povestesc peripețiile din trecut, reflectând asupra traseului pe care l-au parcurs. Istorisirile lor sunt prezentate prin cântece, iar muzica live integrează toate momentele spectacolului.

De asemenea, duminică, 23 ianuarie, de la orele 11 și 12.30 va fi prezentat spectacolul ”Crăiasa Zăpezii” (foto), în regia lui Traian Savinescu.
Spectacolul va avea o reprezentație și luni, 24 ianuarie, de la ora 18, este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Totodată, ziua de luni 24 ianuarie aduce la Teatrul de Păpuși ”Puck” două spectacole, unul online și unul în sala instituției, de Ziua Unirii Principatelor.
Prima activitate din programul zilei este transmiterea în regim de live streming pe pagina de facebook a Teatrului de Păpuși, de la ora 11, a spectacolului ”Vasilache și Marioara în jurul lumii”, cu regia, scenariul și ilustrația muzicală semnate de Ionuț Constantinescu.
Plictisiți de viața pe care o trăiesc în căsuța lor, Vasilache și Marioara hotărăsc că este timpul să pornească într-o călătorie. Spectacolul va fi prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de cinci ani.
Tot luni, 24 ianuarie, de la ora 18, la instituției va fi prezentat spectacolul ”Crăiasa Zăpezii”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare