Închide

Walter, în stare critică. Fostul finanțator de la „U” Cluj ar fi suferit un infarct

Sport by Catalin Suciu - oct. 12, 2015 0 487

Florian Walter a suferit un atac de cord fiind transportat de urgență la spital, a anunțat enational.ro. Omul de afaceri se află în prezent în Dubai.

Dat în urmărire internațională din 20 mai, fostul finanțator al Universității Cluj a fost localizat în Dubai, în Emiratele Arabe Unite, stat cu care România nu are un tratat bilateral de extrădare. Practic, Walter a solicitat și a și primit din partea autorităților din Dubai dreptul de ședere liberă în țară.

Walter se afla în vacanţă în Europa în momentul percheziţiei DIICOT din 6 mai la domiciliul şi firmele acestuia, după care a mers în Dubai. De asemnea, el a făcut şi 7 zile de arest în Dubai, după ce s-ar fi prezentat însoţit de avocaţi la sediul Interpol din Emirate, aflând că este dat în urmările internaţională. Ulterior, acesta a fost plasat sub control judiciar.

Reamintim, Florian Walter este cercetat de autoritățile române într-un dosar ce vizează evaziune fiscală în valoare de 4,5 milioane de euro și spălare de bani în valoare de 14 milioane de euro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare