Închide

Vrei să ajungi la meciul Ungaria- România de la Budapesta? Îți poți rezerva acum bilet

Sport by Catalin Suciu - iul. 30, 2015 0 288

Federația Română de Fotbal a anunțat modalitatea prin care suporterii români pot ajunge la partida cu Ungaria, din 4 septembrie, meci care se va juca la Budapesta.

Începînd de vineri, 31 iulie, ora 14:00, și pînă pe 19 august, biletele oferite suporterilor români de Federația Maghiară, în sectorul E al stadionului din Budapesta, pot fi rezervate pe site-ul biletefrf.ro, în următoarele condiții:

– Prețul unui bilet va fi de 55 RON
– Biletele vor fi nominale și netransmisibile (vor conține numele, data și locul nașterii, conform legislației maghiare)
– Fiecare solicitant poate achiziționa maximum patru bilete oferind datele personale ale tuturor celor patru persoane care vor merge la stadion
– Datele personale ale cumpărătorilor vor fi transmise pe 20 august către Federația Maghiară
– Biletele vor fi livrate începând cu data de 25 august (costul de livrare în București fiind de 6 RON, iar în țară de 9 RON)
– Plata biletelor se face exclusiv cu cardul
– Accesul pe stadion se va face pe baza biletului însoțit și de un act de identitate al posesorului.
4 septembrie

Ungaria – România ora 20:45
Insulele Feroe – Irlanda de Nord
Grecia – Finlanda

 

Clasament

1. România 14p
2. Irlanda de Nord 13p
3. Ungaria 11p
4. Insulele Feroe 6p
5. Finlanda 4p
6. Grecia 2p

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu