Închide

Vrei să ajungi la meciul Ungaria- România de la Budapesta? Îți poți rezerva acum bilet

Sport by Catalin Suciu - iul. 30, 2015 0 294

Federația Română de Fotbal a anunțat modalitatea prin care suporterii români pot ajunge la partida cu Ungaria, din 4 septembrie, meci care se va juca la Budapesta.

Începînd de vineri, 31 iulie, ora 14:00, și pînă pe 19 august, biletele oferite suporterilor români de Federația Maghiară, în sectorul E al stadionului din Budapesta, pot fi rezervate pe site-ul biletefrf.ro, în următoarele condiții:

– Prețul unui bilet va fi de 55 RON
– Biletele vor fi nominale și netransmisibile (vor conține numele, data și locul nașterii, conform legislației maghiare)
– Fiecare solicitant poate achiziționa maximum patru bilete oferind datele personale ale tuturor celor patru persoane care vor merge la stadion
– Datele personale ale cumpărătorilor vor fi transmise pe 20 august către Federația Maghiară
– Biletele vor fi livrate începând cu data de 25 august (costul de livrare în București fiind de 6 RON, iar în țară de 9 RON)
– Plata biletelor se face exclusiv cu cardul
– Accesul pe stadion se va face pe baza biletului însoțit și de un act de identitate al posesorului.
4 septembrie

Ungaria – România ora 20:45
Insulele Feroe – Irlanda de Nord
Grecia – Finlanda

 

Clasament

1. România 14p
2. Irlanda de Nord 13p
3. Ungaria 11p
4. Insulele Feroe 6p
5. Finlanda 4p
6. Grecia 2p

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu