Închide

După deplasarea la Steaua, CFR primește vizita unei echipe comunale. Dican e tentat să înceapă cu fotbalistul surpriză sosit în această vară

Sport by Catalin Suciu - iul. 30, 2015 0 241

CFR Cluj joacă vineri cu FC Voluntari și speră să bifeze al doilea succes al campionatului.

Echipa clujeană a remizat cu Steaua la București în ultima etapă, iar acum va primi vizita lui FC Voluntari, o nou promovată. “Ei n-au pierdut până acum, au câțiva fotbaliști cu mare experiență și sunt organizați bine în defensivă. Este de așteptat să joace pe contraatac. Știm ce avem de făcut, sper să fim pregătiți la ora meciului și să luăm cele trei puncte”, a precizat antrenorul Francisc Dican.
Tehnicianul ar putea miza la acest joc pe Claudiu Voiculeț, revenit la Cluj după împrumutul la Târgu Mureș. Fostul decar al târgmureșenilor și-a căutat în zadar echipă în această vară. “Este apt din punct de vedere fizic și va fi în lot, poate chiar va și juca”, a mai spus Dican.
Voiculeț a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai vicecampioanei ASA.

Partida dintre CFR Cluj și FC Voluntari este programată vineri de la ora 18 :30 în Gruia.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare