Închide

Vocea cunoscutei trupe Smokie din anii ’70, Chris Norman, concertează la Cluj

Cultură by Actual de Cluj - mart. 21, 2023 1 253

Vocea cunoscutei trupe Smokie din anii ’70, Chris Norman, concertează la Cluj.

Concertul lui Norman are loc în 15 iunie seara la ora 20 în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, alături de Geoff Carline la chitară și voce, Martina Walbeck la pian și voce, Axel Kowollik – bass, voce, Dorino Goldbrunner – tobe, Rachel Parga – chitară și voce.

Chris Norman a devenit celebru in anii ‘70, fiind primul solist al formatiei Smokie. Primul album, “Pass It Around”, a fost lansat in 1975, dar primul hit, “If You Think You Know How To Love Me” a venit abia un an mai târziu. Piesa a ajuns pe primul loc în majoritatea țărilor europene.

Au urmat hituri precum “Don’t Play Your Rock’n’roll To Me”, “I’ll Meet You At Midnight”, “Needles And Pins” sau “Living Next Door To Alice”.

În 1994, Chris Norman a primit distincția „Starul video internațional al anului” de la CMT Europe pentru videoclipurile „Jealous Heart”, „The Growing Years” și „Red Hot Screaming Love”. În același an, Chris Norman a format o nouă trupă și a plecat în turneu pentru prima dată în ultimii șase ani. Anii 2000 au venit cu participări la numeroase festivaluri și emisiuni de televiziune, cea mai cunoscută fiind “Comeback Show” de la televiziunea germană, unde a interpretat “Stumblin’ In” în duet cu C.C. Catch.

În decembrie 2021, a lansat noul său album numit „Just A Man”, pe care l-a scris și înregistrat împreună cu vechiul său mentor și prieten Mike Chapman ca producător.

În perioada următoare, Chris Norman are anunțate concerte la Limassol (Cipru), Basel (Elveția), Munchen (Germania) sau Treungen (Norvegia).

Un comentariu

Scrie un comentariu