Închide

Viveiros a plecat, dar și-a lăsat inima la Cluj. “Eu aș fi rămas și-n B dacă era puțină stabilitate. Îmi pare rău, dar nu cred că toți și-au dorit să se salveze echipa”

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 09, 2015 1 1580

Mijlocașul și-a încheiat conturile cu Universitatea și spune că sunt șanse mari să rămână în România și din sezonul viitor.

Nuno Viveiros e liber de contract, e în vacanță și așteaptă oferte. Spune că a discutat cu câteva cluburi din România, unde și-a petrecut ultimii șapte ani din carieră, dar nu se grăbește. “Universitatea avea opțiune să-mi prelungească contractul, dar nu a activat-o. Îmi pare foarte rău că s-a terminat așa campionatul, spun sincer asta. Dacă era cât de cât stabilitate, eu nu aveam nici o problemă să rămân în liga a II-a. S-a greșit foarte mult din toate punctele de vedere, inclusiv la nivel managerial”, povestește portughezul.

Viveiros4

Acesta consideră ca a fost o greșeală înlăturarea lui Mihai Teja în etapa a 9-a. De-aici, clubul a greșit și la transferuri, a renunțat ușor la câțiva jucători și i-a adus pe alții care n-au confirmat. “Poate nu retrogradam dacă nu erau toate acele schimbări. Am greșit și noi, fotbaliștii, dar s-a greșit și la strategie. Și încă cum. Păi ai lăsat să plece sau ai renunțat foarte ușor la niște jucători, la Bucșa, la Ninu, la Karim Boutadjine, la alții și pe cine-ai adus în locul lor? Ți-a plecat un fundaș central, Ninu și tu n-ai adus pe nimeni să-l înlocuiască. Și discutăm despre un sezon în care știai că retrogradează șase echipe, un campionat în care nu aveai voie să faci asemenea greșeli. Eu am conștiința împăcată, am dat tot ce-am putut pentru această echipă minunată. Am tras de mine, m-am zbătut și-mi pare rău că n-am reușit să fac mai mult. Eu am jucat la un club mare, cu tradiție, cu suporteri, am jucat la “U” și sunt mândru, dar mi-e rușine că am retrogradat. E păcat pentru club. E păcat că nu toți și-au dorit ca echipa să se salveze, e păcat că nu s-au dedicat toți 100% pentru asta. O să respect acest club oriunde voi juca de-acum înainte”, a completat Viveiros.

Veselovsky le cere înțelegere fanilor lui “U”. “Mi-aș dori ca această echipă să nu fie un capitol încheiat, dar nu am ce să fac”. Cu ce echipe a negociat și care e singurul club din România la care nu vrea să joace

 

Ce se întâmplă cu “U” după finală? Falub vrea să rămână, jucătorii pleacă în masă. “Universitatea e în viață, vom juca în liga a II-a”.Cum decurg negocierile pentru vânzarea clubului

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare