Închide

Vin studenții la PROTEST! „Să aveți la voi vocile, sloganurile și motivația. Ne facem auziți”

ActualitateSocialTop News by Catalin Suciu - feb. 01, 2017 0 769

Centru universitar, Clujul are peste 80.000 de studenți în șase Universități publice, plus două private.

Mulți dintre ei anunță că vor participa la protestul din această seară după ordonanțele tâlhărești dictate de Guvern care privesc modificarea codului penal.

Studenți ai Universităților din Cluj au organizat eventuri pe facebook și anunță o participare însemnată la protestele din această seară.

„La ora 19, ne întâlnim în piața Unirii din Cluj-Napoca, ne vedem la statuie pentru un nou protest pașnic. Tineri/studenți e momentul să nu ne lăsăm călcați în picioare și să le arătăm că „poporul are puterea”. Nu mai putem sta în casă! Ieșim să protestăm împotriva grațierii, neglijenței în serviciu și abuzului în serviciu. Să aveți la voi vocile, sloganurile, pancardele și motivația. Ne facem auziți. „România trezește-te!”, e unul dintre mesajele apărute pe rețelele de socializare.

La 18:45, studenții se vor reuni în fața Casei de Cultură a Studenților, de unde vor porni grupați spre Piața Unirii.

EVENT

foto: Mircea Reștea

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.