Închide

Vin întăriri la U Cluj. „Până pe 12 ianuarie finalizăm tratativele”. Patru jucători de la Hagi sunt așteptați la antrenamente

Sport by Catalin Suciu - ian. 04, 2018 0 1905

Universitatea Cluj se va reuni pe 15 ianuarie și va începe pregătirea, iar până atunci conducerea lucrează la transferuri.

Oficialii Universității s-au deplasat recent la București, unde s-au întâlnit cu Gică Hagi și au demarat negocierile pentru aducerea unor fotbaliști de la Viitorul.

Atacantul Cristian Ene (20 de ani) a semnat deja cu „U” Cluj, iar Sabău mai vrea încă trei jucători de la Hagi.
Până pe data de 12 ianuarie, când Viitorul va pleca în cantonament, Hagi a promis că îi va oferi și răspunsul.

„Vrem doi, chiar trei fotbaliști de la el. Ne-am întâlnit, am discutat, ne facem planuri. Își face și el unele calcule, mai vede ce se întâmplă în această perioadă de transferuri, poate mai vinde pe cineva, dar până pe 12, când pleacă în cantonament, vom avea și răspunsuri. Sunt fotbaliști tineri toți, talentați, care joacă și la loturile națioanale ale României. Cu experiență nu aducem acum pentru că avem. Avem și calitate, experiență, avem și jucători tineri. Plus că e foarte greu să transferi nume importante la Divizia C. La B mai discuți, dar în liga a trei e mai greu”, a spus Sabău pentru actualdecluj.ro.

„Am discutat cu jucători de la echipe din prima ligă și ar fi ideal să-i am la dispoziție până în 15 ianuarie, când ne reunim. Asta-i varianta ideală”, spune antrenorul Adrian Falub.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.