Închide

CFR e echipa din Liga 1 care are reunirea cel mai târziu, pe 10 ianuarie. Până atunci, Petrescu le-a trasat mai multe sarcini conducătorilor

Sport by Catalin Suciu - ian. 03, 2018 0 2249

Dacă unele formații din România își reiau activitatea din 4-5 ianuarie, CFR Cluj se va reuni abia pe data de 10, la Cluj.

Petrescu e plecat din țară, dar le-a transmis clar șefilor să-i aducă jucători. „Scouterii mei au multă treabă. Vom face încă trei transferuri, cam așa, să vedem. Trebuie găsiți cei mai buni jucători pentru club, iar eu îi voi alege”, a anunțat antrenorul.

Costache e singura mutare oficializată în prezent, însă mutarea iernii a fost deja anunțată: George Țucudean, atacantul golgheter de la Viitorul, vine în Gruia. „Mai sunt mici detalii, dar, în principiu, ne-am înțeles. Sper să fie la reunire din prima zi”, a spus Iuliu Mureșan, directorul general al clubului.

O altă mutare pentru care insistă Petrescu e Alex Ioniță II, de la Astra, dar, în prezent, tranzacția e blocată din considerente financiare.

Nu doar lista venirilor e deschisă, ci și cea a despărțirilor. Ibrahima Balde și Bilel Omrani pot pleca în această iarnă, mai ales dacă vine Țucudean. Bryan Nouvier, Luchin și Alexandru Vlad, ultimul fiind dorit de Dinamo, ar putea, la fel, să părăsească formația clujeană.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare