Închide

VIDEO Un oaspete din Japonia a închiriat o camera în hotelul recent renovat din inima festivalului Untold cu 10.000 de euro

ActualitateFestivalTop News by Actual de Cluj - iul. 20, 2022 0 805

Este vorba despre o cameră exclusivistă din noul hotel Radisson Blu din Cluj-Napoca în care s-au investit peste 22 de milioane de euro prin modernizarea vechiului Hotel Sport aflat chiar în „inima” festivalului Untold. Turistul japonez care a plătit 10.000 de euro pentru patru zile de cazare va avea parte de experiențe premium printre care și un pupitru de DJ în camera de hotel, anunță organizatorii festivalului.

Timp de 6 zile, între 3 și 8 august, hotelul Radisson Blu de pe Aleea Stadion din Cluj-Napoca va avea tematică legată de festivalul Untold.

„Oaspeții hotelului de 5 stele se vor putea bucura de experiențe desprinse din magia și universul unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume – Untold. Radisson Blu devine astfel primul hotel tematic din România. Untold și Radisson Blu vor să le ofere turiștilor care vin în Cluj-Napoca experiențe premium. Amplasat chiar în inima festivalului Untold, hotelul tematic le va oferi celor cazați acces la petreceri exclusiviste cu DJ, evenimente culinare inedite, cocktail bars cu băuturi special create pentru eveniment și momente de răsfăț și relaxare.
În ceea ce privește facilitățile pe care hotelul tematic le pune la dispoziție turiștilor se numără spații de beauty, unde pot beneficia de servicii de make-up and hair, zone de top-up pentru încărcarea cu bani a brățărilor și posibilitatea de a servi micul dejun la ore mai târzii. Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută la tot pasul de walking acts, cu acrobați în costume colorate”, arată organizatorii Untold.

Ei spun că turiștii străini au fost cei mai curioși să încerce experiența oferită de hotelul tematic din Cluj-Napoca. Astfel, cea mai spectaculoasă cameră a hotelului Untold a fost închiriată de un oaspete din Japonia care a plătit  10.000 de euro pentru 4 nopți de cazare. Printre surprizele pregătite de organizatori pentru turistul japonez se numără amplasarea unui pupitru de DJ în cameră.

„Radisson Blu pune la dispoziție 149 de camere în care oaspeții se pot caza. Rezervările se pot face pe site-ul untold.com și pe https://www.radissonhotels.com/ro-ro/hoteluri/radisson-blu-cluj”, mai transmit cei de la Untold.

Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, are loc, în 2022, între 4 și 7 august, în Cluj-Napoca. Printre artiștii prezenți la festival se numără J Balvin, Dimitri Vegas and Like Mike, Alok, David Guetta, ATB, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequences, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote și mulți alții.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare