Închide

VIDEO Ultimul mare succes al Universității pe terenul lui Dinamo

Sport by Catalin Suciu - mai 27, 2022 0 206

U Cluj va juca duminică cu Dinamo, la București, cu promovarea pe masă. E returul barajului cu Dinamo, iar clujenii au avantajul că au câștigat pe Cluj Arena.

Vor putea rezista „studenții” în Ștefan cel Mare? Se știe, presiunea este uriașă, iar Dinamo, până la urmă, e echipa mai valoroasă din punct de vedere individual. Plus că are orgoliul rănit și își joacă, practic, tot viitorul.  Dar surprize au mai fost între cele două echipe, una chiar memorabilă.

Pe 27 august 2010, Universitatea reușea una dintre cele mai impresionante victorii în Groapă și se impunea cu 4-3. Nimeni nu îi dădea nici o șansă Universității, dar Claudiu Niculescu a reușit un meci mare și a reușit o „dublă” împotriva echipei sale de suflet.

Delgado și Vali Lemnaru au completat recitalul, iar U îi provoca atunci prima înfrângere lui Dinamo în campionat.

Echipele de atunci:

„U”: Matache – Buhuş, D. Munteanu, Cvirik, Mendy – Deldago, V. Gheorghe, Balde, Boştină – Lemnaru, Niculescu.

Dinamo: Naumovski – Scarlatache, L. Goian, Garat, Bazzi – Torje, D. Kone, N’Doye, Ad. Cristea – L. Ganea, Niculae

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.