Închide

VIDEO U BT Cluj a câștigat Supercupa României. Un coș în ultima secundă a rezolvat meciul!

SportTop News by Catalin Suciu - sept. 16, 2016 0 326

U-Banca Transilvania a câștigat joi primul trofeu pus în joc în acest sezon, respectiv SuperCupa României, meci ce a opus câștigătoarea precedentei ediții de campionat, CSM Oradea și deținătoarea Cupei României, U-Banca Transilvania.

Meciul a fost unul foarte echilibrat, fiind decis de o aruncare pe sirenă reușită de Aleksandar Rasic, același care ratase una cu câteva secunde înainte, la aceași fază, menționează site-ul u-bt.ro

Ambele echipe s-au alternat la conducere, ambele au arătat perioade foarte bune de joc urmate de căderi la fel de abrupte, situații specifice debuturilor de sezon.
CSM CSU Oradea – U-Banca Transilvania 67-70 (15-19, 18-15, 19-15, 15-21)

Pentru Orădeni, au punctat Mirkovic 19, Barnette 16, Zeno 11, Pasalic 9, Țîbîrnă 6, Nicoară 4, Denison 2
MIHAI SILVĂȘAN, antrenor principal:

”Un meci foarte intens, in care ambele echipe si-au dorit victoria și au luptat cu adevărat pentru trofeu. Un meci intens, decis cu o aruncare în ultima secundă, vreau să le mulțumesc băieților pentru luptă, pentru efortul pe care l-au depus, au luptat din toată puterea lor. E primul trofeul, într-adevăr, nu unul atât de important ca și campionatul sau Cupa României, însă, cum am spus încă din prima zi, vrem să câștigăm fiecare meci pe care îl jucăm. Mă bucur că și-au revenit cu moralul după cele trei eșecuri de la CityCup, care bineînțeles că nu ne-au căzut bine!”

ALEKSANDAR RAŠIČ:
”A fost un meci foarte greu, așa cum ne-am așteptat să fie. Oradea e campioană și au arătat că au calitate și în acest sezon – antrenor și jucători buni, fani adevarați, e o plăcere să joci aici, e baschet adevarat. Am jucat bine aproape tot meciul, am avut însă câteva căderi, dar ei au revenit, s-au desprins și ei, însă am revenit noi. Am muncit foarte tare și meritam victoria, vom munci la fel pentru că e abia începutul sezonului. E bine să începi așa un sezon, însă e mult de muncă, suntem abia la începutul sezonului. Ultima aruncare… știți cum e, șansele sunt 50-50, nici nu mai stai să te gândești atunci, Barro a recuperat și mi-a pasat, am aruncat și a intrat, asta înseamnă că avem încredere unul în altul! Astăzi am fost eu cu ultimul șut, mâine va fi altcineva, nu contează!”

foto: U-bt.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.