Închide

VIDEO Trioul Buda-Boc-Tișe a dat startul campaniei la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie. Motto-ul electoral l-a enunțat Emil Boc: „Nu schimb calul când urc dealul”

ActualitateAdministrațiePoliticaTop News by Luminiţa Silea - mai 10, 2024 2 215

PNL Cluj a dat startul oficial campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, în centrul Clujului.

Startul cursei a fost dat de liderii partidului, Daniel Buda, Emil Boc și Alin Tișe, candidați la aceste alegeri, care au vorbit despre Cluj și miza electorală din mijlocul unei delegații consistente de consilieri-locali candidați, oameni de partid, tineri și vârstnici, toți îmbrăcați cu geci de campanie și înarmați cu pliante electorale.

După ce s-a lăsat așteptat mai bine decât sfertul academic, ajuns în zona panourilor care marchează publicitatea electorală, montate pe Bulevardul Eroilor, alaiul PNL a fost atent așezat și distribuit în fața camerelor de minuțiosul primar Emil Boc.

Cu pliantele în mână, regulamentar, acesta a fost „sufletul” declarațiilor și a ținut să îl corecteze chiar pe șeful PNL Cluj, Daniel Buda, care pusese PSD-ul în fața PNL-ului când a vorbit de listele comune pentru alegerile europarlamentare asumate de cele două partide, sugerând că, la Cluj, situația este inversă. Boc a animat și alaiul pe care l-a provocat să strige numele echipei care conduce orașul și despre care a spus că va câștiga.

Șeful PNL Cluj și europarlamentar, Daniel Buda, a precizat că campania electorală este una complexă, însă mizează pe faptul că PNL a știut să scoată în față oameni de valoare. Despre alegerile europarlamentare, Buda a arătat că deja oamenii au un interes foarte mare pentru acestea deoarece au înțeles că e important să fie reprezentați la Bruxelles în aceste vremuri tulburi în care există război care încă se duce la poarta Europei (conflictul din Ucraina).

„Suntem astăzi în fața unei campanii electorale complexe. Noi, cei de la PNL, avem oameni care, de-a lungul timpului, s-au validat, au reușit să pună Clujul pe harta tuturor clasamentelor la nivel internațional la ceea ce înseamnă calitatea vieții. Clujul este dat ca exemplu la absorbția fondurilor europene. Aici, la Cluj, performanța este la ea acasă. La nivelul județului Cluj, Alin Tișe a reușit să modernizeze județul. De asemenea, avem alegeri pentru Parlamentul European. Vreau să vă spun că aceste alegeri sunt extrem de importante, mai ales că avem un război la graniță. Îi îndemn pe alegătorii din Cluj să fie atenți, să evalueze ofertele electorale și astăzi, cea mai bună echipa este PNL-PSD care va reprezenta interesele româniei în PE. Sunt convins că vom avea o performanță de excepție iar PNL va fi câștigător”, a conchis șeful PNL Cluj, Daniel Buda, europarlemantar și candidat.

„Fără acești oameni din spatele nostru, care sunt de fapt adevărații ctitori ai acestui partid, Clujul nu ar fi ceea ce este astăzi. Venim astăzi cu această echipa a PNL-ului spunându-vă că am făcut tot ce a ținut de noi, mai sunt multe lucruri bune pe care le putem face, mai sunt multe lucruri pe care trebuie să le îmbunătățim. Suntem pe primul loc în România din foarte multe puncte de vedere, suntem de referință în Europa, dar munca grea trebuie să continue, iar cu această echipa admirabilă, plină de energie, sunt convins că vom putea merge mai departe și vom duce Clujul pe primul loc. E vorba în Ardeal: „Nu schimbi calul când urci dealul”. Am intrat într-o perioada unde, în primul rând ascultăm ce au de spus clujenii, avem întodeuna de învățat de la clujeni, sunt multe lucruri pe care putem să le îmbunătățim. Această perioada va fi în principal una de a ascultă, analiză”, a spus și primarul Emil Boc, cadidat pentru un nou mandat.

Nota finală o vor da clujenii, a arătat și președintele CJ Cluj, Alin Tișe, care candidează pentru un nou mandat.

„Momentul de astăzi reprezintă o permanentă cursă, în care în fiecare zi facem ceva, ne antrenăm pentru a avea în final rezultate extraordinare. Pentru PNL, această cursa a început în urmă cu câțiva ani și iată că ne apropiem de finalul acestei curse. Clujenii vor putea să ne aprecieze dacă am făcut mult sau puțin, bine sau rău. Dacă notă pe care ne-o vor da la finalul acestei curse și începutul altei curse în următorii patru ani, sper eu, că o să fie o notă foarte bună.  Ceea ce ne caracterizează pe noi, echipa PNL, sunt faptele pe care le-am făcut în acești ani. Le mulțumesc clujenilor că au fost alături de noi, au dat încrederea acestui partid de-a lungul anilor. Le propunem un nou început de drum, intrarea Clujului într-o altă etapă de dezvoltare și credem că această carte de vizită pe care noi o avem reprezintă garanția pentru clujeni că lucrurile bune pe care le-am început le putem duce mai departe, iar acele lucruri pe care trebuie să le începem și să le finalizăm în acest nou mandat le vom putea duce la bun sfârșit”, a spus Alin Tișe.

La finalul declarațiilor, Emil Boc a dat directive oamenilor din echipă să meargă în cartiere, să înceapă să discute cu cetățenii. Înainte s-a făcut și tradiționala poză de grup.

 CMF: 21240015

 

 

 

 

2 comentarii

Scrie un comentariu

author photo two

Luminiţa Silea

Este reporter la ActualdeCluj.ro din aprilie 2014. A lucrat la cotidianul Ziua de Cluj de la lansarea sa, în 2004, până în aprilie 2014. A absolvit Facultatea de Jurnalism a universității "Babeș-Bolyai" în 2004 şi are două diplome de master - în Administraţie Publică la aceeaşi universitate şi în Comunicare şi Relaţii Publice la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Bucureşti.

Articole similare