Închide

VIDEO Tinerii „pe două roți” au ajuns cu mesajul eco la Electric Castle

ActualitateCultură by Actual de Cluj - iul. 14, 2016 0 326

Cei  30 de tineri din 5 țări (Anglia, Austria, Danemarca, Republica Moldova și România) care au ales să vină la festival pe bicicletă au ajuns astăzi la castel.

„Grupul eco-ambasadorilor din străinătate s-a întâlnit la Cluj cu participanții din România, conduși de Lucian Mândruță. Ei au pornit spre castel și au ajuns cu bine la Bonțida în jurul orei 12. Pentru mulți dintre ei, a fost prima experiență pe bicicletă pe o distanță atât de lungă, dar toți s-au declarat motivați de faptul că pot să ajungă la un festival la care și-au dorit foarte mult să ia parte într-un mod original, care le oferă ocazia de a descoperi noi locuri și de a-și face prieteni cu pasiuni comune. Pe întreg traseul spre castel, fiecare grup de ambasadori a promovat propria cauză eco sau socială – spre exemplu, grupul român condus de Lucian Mândruță a promovat chiar dezvoltarea cicloturismului în România”, au anunțat organizatorii.
sursa: electric castle

sursa: electric castle

 

IMG_1430

sursa: electric castle

Toți cei 30 de Eco-ambasadori înscriși în program lansat de echipa Electric Castle de a pedala spre castel au primit intrare gratuită la festival. Pe tot parcursul festivalului, ECO Challenge continuă, oferindu-le participanților șansa de a-și aduce contribuția la protejarea mediului și de a câștiga premii importante oferite de sponsori.

De ce să mergi cu bicicleta de la Londra, Amsterdam și Copenhaga, Chișinău și București spre Cluj? Pentru Electric Castle, au decis 30 de tineri

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu