Închide

VIDEO Tinerii designeri din Cluj și-au prezentat colecțiile la Gala UAD

SocialTop News by Catalin Suciu - iul. 02, 2018 0 539

Câteva colecții bazate pe mișcarea feministă, noul val de feminism și stereotipurile feminine au fost printre cele mai apreciate la Gala UAD Fashion Design 2018. Una dintre acestea, intitulată “Red is the New Black” a făcut referire la Epoca Victoriană și a avut ca inspirație romanul “Povestea Slujitoarei” al lui Margret Atwood. La gală au fost prezentate 21 de colecții ale studenților de la licență și masterat de la Design Vestimentar. Cele mai multe premii le-au primit Alexandru Pop și Raul Lazăr.

Gala UAD Fashion Design 2018, cel mai așteptat moment de fashion din România, a avut loc sâmbătă seara, într-o locație nouă, la parterul Platinia Shopping Center. Organizată din anl 1994, gala de la Cluj a studenților de la Design Vestimentar a stârnit și în acest an un real interes. Evenimentul a adunat laolaltă oameni din lumea modei clujene și nu numai. Au fost prezentate în fața publicului numeros colecțiile de licență și master a 21 de studenți. La finalul evenimentului, printre cei mai premiați dintre aceștia au fost Alexandru Pop și Raul Lazăr, pentru colecțiile “The virAGOs” și “Glam Anarchy”.

“Gala UAD Fashion Design este o serioasă și ambițioasă rampă de lansare pentru studenți. Evenimentul reprezintă performanță, susținere o diversitate excelentă și, nu în ultimul rând, viziune. Totodată, înseamnă pasiune și mentorat, cel mai important premiu comun”, a explicat, la început, profesorul universitar doctor Elena Basso Stănescu, gazda evenimentului.

Citiți mai multe pe evenimentar.ro.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu