Închide

VIDEO Spectacol rus la Sala Polivalentă cu 100 de artiști, în turneu internațional

Cultură by Actual de Cluj - iul. 17, 2015 1 434

Spectacol de anvergură la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, la sfârșitul lunii septembrie, cu Corul Armatei Roșii – balet, dans, zeci de costume și altele.

Corul Armatei Roșii vine la Cluj în 21 septembrie, într-un turneu ce include și Capitala, în 22 și 23 septembrie. Spectacolul are un repertoriu muzical variat cu prezența unui corp de balet, dansuri autentice și zeci de costume.

Corul Armatei Roșii cuprinde, în medie, 250 de reprezentații pe an, inclusiv în SUA sau Ucraina. Spectacolul de la Cluj face parte dintr-un turneu internațional ce a debutat în mai pe scenele din Istanbul și Ankara și care mai include reprezentații în Ungaria, Franța, Belgia, Elveția, Slovacia și Italia. Ansamblul numără 350 de membri, între care soliști, muzicieni, coregrafi, dansatori și dirijori, iar în afara Rusiei delegația numără o sută de artiști. Trupa a fost fondată în 1939.

 

Un comentariu

  1. ce nu e clar? nu vrem armata rosie in cluj. cu astia nu e de gluimit, nu stii la ce canta, sau daca mai vor sa plece de aici. nu vrem sa mentina pacea in cluj cum o fac si la tiraspol

Scrie un comentariu

Articole similare