Închide

5 spectacole din Cluj la Gala Tânărului Actor

Cultură by Actual de Cluj - iul. 20, 2015 0 421

Jumătate dintre spectacolele de teatru la secțiunea de grup și trei dintre cele de la secțiunea individual ale Galei Tânărului Actor HOP sunt puse în scenă de clujeni. Preselecțiile s-au încheiat vineri.

La secțiunea Grup a competiției, două dintre spectacole sunt puse în scenă de clujeni. E vorba de „Copacul” de Anca Ștefan, cu Graţiela Bădescu, absolventă a Universității Naţionale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti și Aron Alexandru Lucian, absolvent al Facultăţii de Teatru și Televiziune de la Universitatea Babeş-Bolyai, și respectiv „Da da vacanța!”, cu Raul Hotcaş, absolvent al Facultăţii de Teatru și Televiziune de la UBB Cluj, Amelia Toaxen, absolventă a Universităţii de Arte din Târgu-Mureș, Radu Tudosie, absolvent al Universităţii de Arte, Târgu-Mureș și Corina Vişinescu, absolventă a Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu. Acestora li se adaugă și alte două spectacole „Dialog cu policandrul” și „With a little help of my friends”, puse în scenă de absolvenți ai Universității Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale” Bucureşti.

În ce privește secțiunea Individual a competiției, trei dintre piese sunt puse în scneă de clujeni. E vorba de Sonia Divile, Simona Maican și Ana Maria Pop.

A 18-a ediție a Galei Tânărului Actor, al cărei director artistic este regizorul Radu Afrim, se va desfăşura la Costineşti între 8 și 11 septembrie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu