Închide

VIDEO Spectacol în beznă pe Cetățuie: cum a transformat o artistă franceză Clujul într-o grădină pentru cine știe să privească

Actualitate by Actual de Cluj - aug. 15, 2015 0 303

Spectacol neobișnuit nu doar pentru locul în care e pus în scenă, în această seară pe Cetățuia Clujului. Dacă v-ați plimbat prin centrul orașului și ați auzit acorduri de muzică venind din zonă, a fost de la interesantul spectacol derulat aproape în beznă, cu doi oameni, un microfon, o chitară și un proiector.

Câteva zeci de clujeni au asistat în această seară la neobișnuitul spectacol, pus în scenă într-o cât mai densă beznă, de solista franceză Patricia Capdevielle, de chitaristul Eric Baron și artistul vizual Mathieu Delcourt. TItlul spectacolului e “ O grãdinã pentru cel ce stie sa priveascã” – “ Un jardin pour celui qui sait voir” și e pus în scenă în cadrul Serilor de Vară Clujene. Spectacolul e inspirat din imagini cu orașul Cluj-Napoca: au putut fi observate detalii cunoscute din oraș, cum ar fi statuia Sfântului Gheorghe amplasată pe strada Mihail Kogălniceanu. Ca imaginile proiectate pe cele două ecrane ce au făcut parte din spectacolul vizual să poată fi suficient de vizibile, organizatorii au obturat toate becurile de pe stâlpii din vecinătate ai scărilor ce urcă pe Cetățuie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare