Închide

VIDEO Românească: aspersoarele Sălii Polivalente hidratează betoanele UPDATE Firma: de vină sunt trecătorii

ActualitateTop News by Mihai Prodan - iun. 06, 2016 0 376

Românească. Pentru a fi siguri că gazonul din fața Sălii Polivalente e udat așa cum trebuie, administratorii clădirii hidratează și pietrele pavimentului. Iată cum funcționează stropitorile din fața Sălii Polivalente:

Bucata de gazon din fața clădirii e stropită cu cel puțin cinci aspersoare – toate udă mai ales betoanele din jur.

Sala Polivalentă e administrată de o societate pe acțiuni din subordinea Primăriei Cluj-Napoca, înființată în urmă cu doi ani, Sala Polivalentă SA. Am cerut explicații administratorilor clădirii și vom reveni cu răspunsul acestora.

UPDATE Conducerea firmei ce administrează clădirea dă vina pe trecători: „periodic acele aspersoare sunt reglate, dar aflându-se pe domeniul public și nefiind îngrădit accesul trecătorilor la zona verde a Sălii Polivalente, este posibil ca aspersoarele să se fi dereglat din cauza persoanelor care mai pătrund pe spațiul verde. De asemenea, apa cu care se îngrijește gazonul din jurul sălii este apă pluvială, apă care provine din precipitațiile atmosferice și colectată de Sala Polivalentă S.A.”, explică responsabilul de relații publice Cristina Petrovici.

Sala Polivalentă din Cluj e cea mai mare din România, cu 7.227 locuri pe scaune și până la 10.000 de locuri inclusiv pe suprafața de joc în cazul unui concert. A fost inaugurată în octombrie 2014 după investiții de 70 milioane de lei. Lucrările au început în 2010 dar au fost suspendate după doi ani după ce licitația pentru construcție a trebuit reluată.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Cursuri de specializare la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.