Închide

VIDEO Război între primar și arhitecți. Boc: "m-ați luart de fraier!"

AdministrațieTop News by Mihai Prodan - aug. 12, 2014 1 455

Uriaș scandal în această după-masă în ședința de urbanism a Primăriei: Emil Boc a sărit la gâtul arhitecților din comisia de urbanism, cărora le-a reproșat că l-au „luat de fraier” și că a ajuns să-și piardă timpul, după ce aceștia au ridicat o serie de obiecții la proiectele supuse discuției, despre care nu au spus nicio vorbă ieri la ședința mai amplă care o preceda pe cea de azi.

„M-ați luat de fraier. Tot ce spuneți acum e nou. Nu are rost să facem ședină cu specialiștii, să pierdem patru ore. Ieri nu mi-ați spus un cuvânt din ce mi-ați spus azi. M-am săturat de publicitatea asta până-n pânzele albe. Îmi pierd timpul și ascult două păreri în funcție de cine participă la ședință. vă bateți joc de timpul meu și de al colegilor din primărie”, a răbufnit Boc. „Am crezut că 10 ani de Primărie m-au învățat multe, dar nu m-au învățat nimic”, a continuat Boc înainte să lase membrii comisiei CTATU cu ochii în soare și să părăsească sala de ședințe – după ce toate proiectele de pe ordinea de zi fuseseră dezbătute.

Vezi mai jos un scurt fragment din discuție

Un comentariu

  1. Hai ca-i tare, a recunoscut primarul ca nu a invatat nimic in zece ani de can e primar. S-a prins in sfarsit ? Pai ce sa invete, el a fost manipulat tot timpul de oamenii loiali lui !

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.