Închide

VIDEO Protest al tăcerii, în Cluj, în fața sediului PSD: „În democrație, hoții stau la pușcărie”

ActualitateTop News by Catalin Suciu - feb. 17, 2018 0 1122

Zeci de persoane s-au strâns în fața sediului PSD din Cluj, într-un protest al tăcerii. Oamenii au venit, fiecare, cu câte o pancartă cu mesaje împotriva abuzurilor din sistemul juridic.

Amintim, organizațiile civice Umbrela Anticorupție Cluj și Vă vedem din Sibiu organizează simultan un protest care a început la ora 12:00, în fața sediilor PSD din cele două orașe, dorind să atragă atenția asupra proiectelor de lege care vizează subminarea justiției. Oamenii cer, de asemenea, reglementarea legilor fiscale care au bulversat inclusiv instituțiile statului, pe lângă antreprenori și cer demisia tuturor persoanelor anchetate penal și aflate în funcții publice.

Protestul s-a încheiat după 15 minute, iar un reprezentant al grupului sibian a precizat că, în eventualitatea în care comunitatea din Cluj e de acord, forme similare de protest vor avea loc în fiecare săptămână.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare