Închide

VIDEO/ Parcări „suspendate” pentru persoanele cu handicap în noul parc Pădurea Clujenilor. Oamenii sesizează că organizarea circulației este absurdă

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - apr. 25, 2022 0 378

Cum ajunge oricine la parcările destinate persoanelor cu handicap în noul parc al Clujului de pe Bulevardul Muncii? Un clujean sesizează situația acestir parcări la care accesul este intezis dar și că din parcarea destinată vizitatorilor singura modalitate de a circula este pe scările de piatră amenajate în zonă.

În luna aprilie, după ce Primăria a anunțat oficial că s-au încheiat lucrările de amenajare a Parcului Pădurea Clujenilor de 21 de hectare, zonă situată pe Bulevardul Muncii, oamenii au început să reclame disfuncționalități din acest nou parc al orașului.

Clujenii care au accesat noul parc, deocamdată cel mai mare din oraș, Pădurea Clujenilor -Parcul Tineretului de pe B-dul Muncii, spun că acesta este încă neterminat, are prea puține locuri de parcare și nici un pic de umbra. Ca să ieși din parcare, au spus oamenii, trebuie să calci linia continuuă trasată în teren.  Există și o parte pozitivă, chiar dacă vii cu mașina în parc, fiind foarte departe, ai spațiu unde să te plimbi, chiar și dacă nu ai nimic de văzut, spune un clujean.

Alți vizitatori spun acum că sunt probleme și cu accesarea parcărilor destinate persoanelor cu handicap. Accesul spre acestea este interzis iar din parcarea destinată vizitatorilor trebuie coborâte niște scări destul de abrupte. „Cum să le cobori în fotoliu rulant?”, se întreabă ironic vizitatorii.

 

Reprezentanții Primăriei spun că vor verifica situația sesizată. Despre noul parc, oficiali ai instituției au spus că este terminat și funcțional, că s-a dorit ca el să fie cât mai natural și că în perioada următoare va fi dată în folosință instalația tiroliană care a fost construită în acest parc.

Vezi și: Cum e receptat noul parc de 21 de hectare al Clujului, situat pe Bulevardul Muncii, la marginea oașului: E minunat că ai unde să te plimbi, chiar dacă nu vezi mare lucru/Locuri cu umbră nu prea am văzut

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare