Închide

VIDEO O vulpe s-a strecurat într-o mașină care se afla parcată în cartierul Mănăștur. Prinsă de jandarmii clujeni a fost lăsată, ulterior, în pădure

ActualitateSport by Actual de Cluj - feb. 25, 2023 0 370

O vulpe care a intrat într-un autoturism parcat în municipiul Cluj-Napoca a fost capturată de jandarmi şi relocată în habitatul ei, informează Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj într-un comunicat de presă.

Echipele de jandarmerie au fost anunţate, vineri seară, prin apel la 112, cu privire la la faptul că o persoană a găsit o vulpe în interiorul autoturismului personal, aflat într-o parcare din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca.

Jandarmii clujeni au plecat spre locul indicat, unde cu ajutorul materialelor din dotare au reuşit să captureze vulpea, care nu se afla la prima vizită în acel loc.

Dată fiind relaţia de colaborare dintre Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj cu Organizaţia pentru Protecţia Mediului şi Combaterea Braconajului (OPMCB), jandarmii au luat legătura cu reprezentantul acestei asociaţii, în vederea relocării vulpii în habitatul ei, departe de zona locuită”, a transmis IJJ Cluj. Astfel, vulpea a fost transportată într-o cuşcă specială şi eliberată în habitatul ei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu