Închide

VIDEO Martin Garrix, SHOW incendiar la CLUJ în ultima noapte UNTOLD

ActualitateFestivalTop News by Catalin Suciu - aug. 07, 2017 0 1973

Dacă nu e van Buuren e Martin Garrix. Olandezi amândoi, adulați amândoi la Cluj. Primul are 40 de ani, al doilea are 21.

Ridică publiculul în picioare. „Sunt băieți de mare viitor. Garrix e unul dintre ei, e timpul lor acum, e vremea tinerilor. E foarte talentat, merită toată atenția”, spunea în urmă cu un an van Buuren. DJ-ul care-a doborât toate recordurile la UNTOLD festival. Cei mai mulți oameni (62.000, stadion închis, la propriu), cel mai lung repertoriu (aproape 5 ore) și cele mai frumoase cuvinte despre Cluj. Și gesturi.

În 2016 îngenunchea după răsăritul soarelui, acum îi predă ștafeta unui alt olandez, Martin Garrix. Extrem de apreciat. Iar publicul clujean a gustat din plin spectacolul. „Sunteți minunați, vă mulțumesc din suflet”, a fost una dintre urările sale.

Luni se muncește,de obicei, dar pe Cluj Arena e full la nivelul solului. În tribune, din nou telefoane mobile pornite. Spectacolul mai ține.

Garrix se joacă cu mulțimea așa cum o face peste tot. Mâine e în Ibiza, apoi în Salzburg, la Munchen și Amsterdam.

Untold pare că nu se mai termină niciodată.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.