Închide

VIDEO Jumătatea trupei Modern Talking a complimentat și imortalizat cu smartphone-ul publicul din Cluj

ActualitateCulturăMuzicaTop News by Actual de Cluj - sept. 27, 2016 1 645

Thomas Anders a concertat marți seara în Cluj în Sala Polivalentă, o sală plină de nostalgici care s-au distrat pe cinste în anii 80, 90 sau 2000 pe muzica trupei nemțești de europop, Modern Talking. Publicul l-a ovaționat pe solistul Thomas Anders, aplaudat chiar și după ultima piesă cântată, „Cheri, Cheri Lady”, cerând un bis. Din păcate, nu l-a primit.  Însă, cu siguranță a plecat acasă bucuros că a fost văzut de pe scenă ca „cea mai tare audiență” de la un concert susținut de Anders.

În mijlocul concertului, solistul german și-a scos chiar și smartphone-ul și a imortalizat publicul pentru a fi, după cum a explicat, în ton cu vremurile noi în care artiștilor care concertează pe scenă nu li se mai zâmbește din public sau nu mai sunt priviți de femei frumoase, ci doar de telefoane mobile, iar aplauzele sunt înjumătățite pentru că într-o mână publicul obișnuiește să țină mobilul. „Pentru mine e bizar ce se întâmplă acum”, a adăugat artistul.

Jumătatea trupei Modern Talking, Thomas Anders (care a rămas și-a continuat cariera solo pe scenă și cântă încă hiturile din cele două perioade în care trupa Modern Talking a existat ca formație) a ținut să împărtășească fanilor care s-au adunat să-l asculte că, de pe scenă, publicul din Cluj se vede ca cea mai bună, dacă nu cea mai tare audiență pe care a avut-o la un concert. În schimb, a primit aplauze adevărate, cu palme ridicate sus și fără telefoane mobile care să strice bătăile.

Anders le-a cântat despre dragoste, piese din anii 80, dar și din anii 2000 când trupa s-a reunit din nou, în repertoriu aflându-se celebrele „You’re My Heart, You’re My Soul”, „You Can Win If You Want”, „Brother Louie”, „You Are Not Alone”, etc. Spre final, publicul chiar s-a animat, iar cei de la tribune s-au ridicat și au dansat. Jos în sală se dansa în grupuri deja înainte să se audă hiturile care i-au consacrat pe cei de la Modern Talking.

A fost chiar și un moment în care artiștii din trupă au ținut în priză publicul cu solo-uri de chitară, clape sau tobe.

Ultima piesă a fost Cheri, Cheri Lady” și publicul chiar a cerut un bis. Chiar dacă nu l-a primit, s-a arătat înțelegător, a aplaudat, a mai fluierat iar apoi a părăsit polivalenta. Spre ieșire, era deja resemnat că „nu mai avea ce să cânte, că piesele bune sunt cele de demult”.

După concert, Andres a postat pe Facebook, așa cum a promis publicului, un video cu cea mai tare audiență de la un concert, cea din Cluj, pe care a imortalizat-o.

„Wonderful and lovely fans tonight in my show in Cluj/Romania. Love you all❤️” (Fani minunați și încântători la show-ul meu din Cluj/România. Vă iubesc)

Un comentariu

Scrie un comentariu