Închide

VIDEO Incendiu într-un apartament din Cluj. Nouă persoane au fost evacuate, patru au ajuns la spital

Actualitate by Catalin Suciu - feb. 17, 2019 0 352

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, într-un apartament situat la parterul unui bloc din municipiul Cluj-Napoca. Nouă persoane au fost evacuate, patru dintre acestea fiind transportate la spital, transmite news.ro.

Proprietarul apartamentului în care a izbucnit focul a suferit arsuri, restul victimelor fiind agitate şi posibil intoxicate cu fum.

„Am fost solicitaţi, în jurul orei 5.50, pe Aleea Micuş din municipiul Cluj-Napoca să intervenim pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în apartamentul situat la parterul unui imobil de locuinţe. Au fost dislocate la locul evenimentului două autospeciale pentru stins incendii, un echipaj SMURD şi două SAJ. Au fost evacuate din blocul de locuinţe nouă persoane, dintre care patru au fost consultate şi transportate la spital“, au transmis, duminică dimineaţă, reprezentanţii ISU Cluj.

Potrivit acestora, persoana care locuia în apartament a suferit arsuri şi a fost transportată de urgenţă la spital, celelate trei nu prezentau afectiuni grave, fiind evaluate privind agitaţia psihomotorie şi posibilitatea de a fi fost intoxicate cu fum.   Operaţiunile de stingere au durat aproximativ o oră, locuinţa fiind distrusă aproape în totalitate.   „Din cercetările preliminare reiese că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un reşou lăsat în priză, nesupravegheat. Echipajele de pompieri mai sunt încă la locul evenimentului, desfăşoară operaţiuni de înlăturare a efectelor negative înregistrate în urma incendiului, cum ar fi îndepărtarea elentelor deteriorate de incendiu care nu mai prezintă siguranţă“, au mai transmis pompierii.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu