Închide

VIDEO În zodia lui Petrescu! CFR , învinsă pe teren propriu de Petrolul după un joc cu multe erori de arbitraj

Sport by Actual de Cluj - mart. 22, 2015 0 425

“Vă dau în scris, CFR va mai pierde puncte”, anunța antrenorul Eugen Trică după remiza cu Gaz Metan Mediaș din etapa trecută. Adversara următoare? Petrolul lui Mircea Rednic, o echipă fără mari perspective, aflată în insolvență și cu finanțatorul în închisoare din cauza unor acuzații de spălare de bani, trafic de influență și altele.

Cât despre fotbal, prima parte i-a aparținut centralului Radu Petrescu. Ocaziile importante au lipsit, Teixeira a luat un galben în primele minute, iar apoi l-a faultat din spate pe Deac , însă centralul nu l-a eliminat (14). În urma loviturii primite liderul CFR-ului a ieșit accidentat și este posibil să aibă o nouă recidivă la ligamente!
Teixeira a făcut apoi un henț de galben, arbitrul Petrescu a fluierat, dar n-a scos cartonașul (36).
Pe finalul reprizei, Astafei a scăpat spre poarta lui Mincă, portarul CFR-ului i-a ieșit în întâmpinare și l-a faultat, iar Petrescu a acordat penalty și cartonaș galben, cu toate că se impunea roșu, Astafei aflându-se în situație clară de gol (44). Teixeira n-a greșit de la punctul cu var , dar Rednic l-a schimbat la pauză văzând că acesta riscă eliminarea.
În partea secundă gazdele au dominat partida, dar s-au jucat cu ocaziile. Dore a marcat din offside (58), după care Tade a ratat două șanse importante (65,68).

„Feroviarii” nu au învins în niciun meci din acest an și se află pe ultimul loc din Liga I, cu 12 puncte.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Tags