Închide

VIDEO Flagrant și urmărire ca-n filme: polițiștii blochează în trafic mașina cu care 4 hoți au furat porci și purcei, hoții abandonează mașina și fug în păduri

Top News by Actual de Cluj - mai 20, 2015 0 459

Mai rar: polițiștii din Cluj au organizat un flagrant ca să prindă un grup de hoți ce au furat porci dintr-o fermă, pe care i-au transportat pe bancheta din spate a unei mașini.

S-a întâmplat în această noapte, când polițiștii din Baciu au organizat o acţiune pentru surprinderea în flagrant delict a unui grup de bărbaţi. Polițiștii aveau indicii că cei în cauză urmau să fure animale, astfel că au acţionat în zona unei ferme din Baciu, în incinta căreia bărbaţii ar fi pătruns fără drept. Autoturismul cu care persoanele în cauză au părăsit locul faptei a fost urmărit în trafic de echipajele de poliţie şi blocat la ieşire din localitatea Sânpaul, spre judeţul Sălaj. Pentru a-şi asigura scăparea, cei patru hoți au abandonat vehiculul, fugind spre pădurea din apropiere.
Pe bancheta din spate a autoturismului abandonat – un Opel Corsa vechi – au fost găsiţi doi porci vii, iar în portbagajul acestuia – opt purcei.  Prejudiciul reclamat, de aproximativ 2.500 de lei, a fost recuperat, animalele fiind restituite părţii vătămate. Cei patru au fost prinși și identificați, e vorba de patru bărbați cu vârste între 27 și 39 de ani, toți din Baciu; șoferul care conducea mașina cu care furaseră porcii nu avea permis de conducere.

Patru persoane și doi porci în habitaclul unei mașini de cinci locuri, plus opt purcei în portbagaj – cum au încăput toți? Răspund surse din Poliție, pentru actualdecluj.ro: „cei doi porci erau jos, între cele două banchete, în spatele scaunelor din față, iar cei doi ocupanți ai banchetei stăteau probabil cu picioarele pe porci”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu