Închide

VIDEO Coadă la campania „Fără penali în funcții publice”. S-au strâns peste 1000 de semnături într-o singură zi

PoliticaSocial by Catalin Suciu - apr. 01, 2018 1 3215

Uniunea Salvați România a inițiat o campanie menită să aducă câteva modificări în Constituție, prin referendum, așa încât persoanele cu probleme de ordin penal să nu mai poată face parte din structuri de conducere ale statului sau să lucreze în administrația publică.

La Cluj, Senatorul USR Mihai Goţiu și deputatul Emanuel Ungureanu au strâns semnături în centrul orașului, propunându-și să adune minim 20.0000. Pentru ca această campanie să reușească, e nevoie de 500.000 de semnături la nivel național. La Cluj se vor strânge semnături până în toamnă, iar sâmbătă, în prima zi a campaniei s-au adunat 1165, potrivit senatorului Mihai Goțiu.

„Mesajul cetățenilor clujeni e fără echivoc: ne-am săturat ca țara asta să fie condusă de persoane care sunt preocupate mai mult de salvarea pielii după ce au s-au îndestulat cu supra-măsură din resursele publice”, mai scrie Goțiu pe pagina sa de facebook.

 

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Un comentariu

  1. Nastase Bogdan Paul campania mai dureaza 5 luni. Sigur ajung si la Galati pentru a strange minimul de 500.000 de semnaturi necesare pentru referendumul de modificare al constitutiei. Sunt doar un ONG si multe orase, nu sunt ajutati de stat care e preocupat sa le puna bete in roate De ex in Ramnicu Valcea nu pot obtine aviz pentru a putea pune cortul in centrul orasului. Eu am semnat deja, cu cat mai multi cu atat mai bine.

Scrie un comentariu