Închide

VIDEO CFR II, victorie cu Universitatea Cluj în liga a III-a. Gabriel Dodoi e eroul gazdelor

Sport by Catalin Suciu - apr. 10, 2018 1 880

Echipa secundă a CFR-ului a depășit-o pe U Cluj cu 2-1, după golurile semnate de Dodoi, în timp ce pentru Universitatea a înscris Dorin Goga.

E a doua înfrângere stagională pentru „studenți”, care își păstrează, totuși, prima poziție în clasament. Gazdele au deschis scorul prin Dodoi, care a scăpat singur spre poartă (44) și tot CFR-ul a punctat în debutul părții a secunde prin același jucător. Universitatea a marcat apoi în minutul 52, prin Goga, dar n-a mai putut egala. CFR-ul a avut marile ocazii și în partea secundă, după ce în prima repriză a avut și o bară.

În formația CFR-ului și-au făcut loc și câțiva jucători care au cochetat cu prima echipă: Gilvan, Bordeianu sau Coman. Partida s-a jucat fără spectatori pe terenul CMC, din Gruia.

Echipele de start:

CFR II: Rus- Milandru, Kereki, Gilvan, Ispas-  Giurgian, Coți, Bordeianu, Petrilă Claudiu – Dodoi – Coman

U Cluj: Dinu – Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu – Florescu, Giurgiu, Micaș – Goga, Ene, Hațiegan

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Un comentariu

  1. un joc mediocru de ambele parti.
    CFR a avut un plus de vigoare insa U ,a aratat ca nu e la nivelul cerut de LIGA II-a.
    Aparare greoaie,mijloc fara vlaga si o inaintare unde doar Goga se face singur remarcat. U trebuie sa schimbe intreg lotul la promovarea in liga II-a si mare lucru daca nu trebuie schimbat chiar si Falub.
    Daca expertii din conducerea U nu au deja in vedere o restructurare din temelie a achipei pentru urmatorul sezon,la centenar U o sa sarbatoreasca printr-o retrogradare in liga III-a.

Scrie un comentariu