Închide

VIDEO Baschetbalistul clujean Karel Guzman, anchetat după ce a avut o ieșire nervoasă pe teren, sărind la bătaie, în meciul cu Oradea

Sport by Actual de Cluj - mart. 20, 2023 0 144

După ce a sărit la bătaie chiar pe teren, în timpul derby-ului de sâmbătă seară cu CSM CSU Oradea, și a putut fi cu greu stăpânit chiar și de colegii săi, în final fiind sancționat cu descalificarea, baschetbalistul clujean Karel Guzman va fi anchetat disciplinar de clubul U-BT Cluj-Napoca, relatează ebihoreanul.ro

Anunțul a fost făcut de clubul clujean, care se delimitează de comportamentul lui Guzman. „În timpul meciului, Karel Guzman a manifestat un comportament agresiv, care nu este promovat și agreat în cadrul clubului U-BT, indiferent de posibilele circumstanțe provocate de adversar”, a transmis U-BT, printr-un comunicat de presă.

Potrivit clubului, Guzman a declanșat conflictul „în urma unei altercații care a avut loc pe terenul de joc”, fără să menționeze detalii. Înainte de izbucnirea violentă a jucătorului clujean, s-a șicanat cu baschetbalistul CSM CSU Oradea Nikola Markovic, care i-a pus o piedică și, de altfel, a fost și el sancționat de arbitri cu un fault tehnic.

Oficialii de la Cluj Napoca susțin că  jucătorul Karel Guzman nu mai are nici un fel de antecedente de violență, iar în cadrul echipei a exprimat întotdeauna o atitudine responsabilă și bazată pe respect”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare