Închide

VIDEO Bandiți care înșelau prin metoda Accidentul, prinși la Cluj după cursă ca-n filme, polițiștii își folosesc armele

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 30, 2015 0 963

Urmărire cu împușcături, ca-n filme, ieri la Cluj, unde au fost prinși doi tineri ce înșelau persoane vârstnice prin metoda „Accidentul”: încolțiți în mașina lor, cei doi n-au oprit la semnalele polițiștilor, care au pornit în urmărirea lor și au tras mai multe focuri de armă.

Cei doi au fost interceptaţi în trafic, în cartierul Grigorescu, imediat după ce ar fi înşelat o femeie de 85 de ani, din Cluj-Napoca, ce le-ar fi dat celor doi aproximativ 4.000 de lei. Șoferul nu s-a conformat indicaţiilor şi somaţiilor efectuate de poliţişti, astfel că aceștia au pornit în urmărirea mașinii și au instituit  filtre la toate ieşirile din judeţ.
Cei doi au fost prinşi în scurt timp, în localitatea Luna de lângă Câmpia Turzii, după ce şi-au abandonat mașina şi au fugit pe câmp, pentru a se face nevăzuţi. În mașină au fost găsiți aproximativ 20.000 de lei și 40 de lire sterline, bani care, spun polițiștii, ar proveni din comiterea de înşelăciuni.


În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au fost nevoiţi să facă uz de armă, dar nimeni nu a fost rănit, precizează reprezentanții Poliției.

Cei doi tineri bandiți au vârste de doar 21 și 26 de ani și sunt din județul Călărași. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și urmau să le fie prezentați azi magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu