Închide

Untold Festival, day 1: ce poți face în prima zi a celui mai mare festival al Clujului

ActualitateTop News by Actual de Cluj - iul. 30, 2015 0 1053

Cel mai mare festival al Clujului începe peste câteva ore pe nu mai puțin de șase scene. Headliner astăzi e DJ-ul neamț Andre Tanneberger – ATB.
Primul concert al festivalului e programat la ora 12 în parcul central: Suhov, Dubase, Kosta, Akua Naru, Danaga, Moonson, Chuck Boris și Logical Elements mixează de la ora 12 până după ora 3 dimineața. Tot în parcul central și tot la ora 12, Mike Husher deschide concertele de pe scena Sound of Town, unde mixurile continuă până la 8 dimineața.
DJ Oz se nimerește să fie cel care deschide seria de concerte de la scena Sălii Polivalente: mixul său e programat la ora 16, e, astfel, cel care deschide scena din exteriorul Sălii Polivalente. Aici concertele și mix-urile durează până la miezul nopții, după care se mută în interiorul Sălii Polivalente, până în jurul orei 7 dimineața.
Tot la ora 16 se deschid și concertele de la singura scenă cu acces gratuit a festivalului, cea din Piața Unirii, cu trupe rock – aici sunt programate în ordine New Proscenium, Konthrast, Ares, Altfive, Rattlejack, Elyon, Costi Cămărășan Band, Crowd Control și Changing Skins, până la miezul nopții.
La Cluj Arena, scena principală a festivalului, concertele încep la ora 18 cu Șuie Paparude și continuă cu Tom Odell, Duke Dumont, Fedde le Grand, Dimitri Vegas & Like Mike – aceștia intră în scenă aproape de miezul nopții – ATB la ora 1.15 dimineața și Lost Frequencies, aproape de ora 3 dimineața.

Citește aici toate știrile despre Untold Festival

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare