Închide

VIDEO Au fost găsiți autorii jafului de la o sală de jocuri de ieri din Mărăști. „Mascații” i-au găsit în altă sală de jocuri

ActualitateTop News by Actual de Cluj - apr. 18, 2019 0 569

Cei doi bărbați care au jefuit o sală de jocuri din cartierul Mărăști ieri, cu măști pe față, și s-au făcut nevăzuți cu mii de lei furați, au fost prinși azi. „Mascații” i-au găsit într-o sală de jocuri.

Cu feţele acoperite şi înarmaţi cu un cuţit şi un pistol, doi bărbaţi ar fi reuşit să sustragă 7.000 de lei dintr-o sală de jocuri din Cluj-Napoca. Aceștia au fost găsiți azi și duși la audieri, urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore și duși în fața instanței.

Cei doi ar fi autorii unei tâlhării petrecute ieri dimineață la ora 4.30, când ar fi pătruns într-o sală de jocuri din cartierul Mărăşti, din Cluj-Napoca, de unde, prin ameninţarea casierei cu un cuțit și un pistol, ar fi reuşit să sustragă 7.000 de lei.

 

Cei doi autori sunt doi bărbați de 28 și 38 de ani din Câmpia Turzii și Cluj-Napoca și au fost depistaţi în incinta unei săli de jocuri din centrul municipiului Cluj-Napoca. Aceştia au fost imobilizaţi de către poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind conduşi la sediul unităţii de poliţie. Asupra unuia dintre aceştia a fost găsit un cuţit.

Citește și:

Jaf la o sală de jocuri din Cluj, doi hoți amenință casiera cu un cuțit și un pistol, fură mii de lei

Nici un comentariu

Scrie un comentariu