Închide

Victorie pentru CFR, iar Petrescu își continuă războiul cu toată lumea: „Nu e normal ce se întâmplă”. Antrenorul se ia și de conducerea CFR-ului

SportTop News by Catalin Suciu - dec. 05, 2019 0 159

Campioana a învins-o pe Sepsi după un gol înscris pe final de partidă prin Vinicius și se menține pe locul 1. Antrenorul Dan Petrescu e nemulțumit de programările pe care le are și pe faptul că meciul cu FC Botoșani din etapa următoare nu a fost amânat, având în vedere că CFR va juca cu Celtic un meci decisiv pentru calificarea în primăvara europeană.

„În orice ţară în care s-a amânat un meci, nu cred că a fost cerut acordul celuilalt club. Haideţi să fim serioşi. Dacă voia cine trebuia să vrea, meciul acesta se amâna. E interes naţional. Aici e vina tuturor că acest meci se joacă. O dată am cerut şi eu un meci să se amâne şi nu au putut s-o facă. Respectăm programul şi mergem înainte să jucăm, dar nu mi se pare corect. Au reuşit PSV, Ajax, echipe din Cipru, a reuşit Steaua Roşie Belgrad, a reuşit Astana să îşi amâne meciurile, iar CFR nu a reuşit un meci. Şi dacă ne bate Celtic şi pierdem trei jucători la Botoşani, ne merităm soarta cu toţii. Şi eu, şi România, şi CFR. Şi conducerea clubului meu care trebuia să facă mai mult. Unii jucători care nu vor juca, nu vor veni, mă întorc duminică seara sau luni şi mai am doar două zile să pregătesc. Mie nu îmi place să pregătesc un meci în două zile, e foarte greu. Mie îmi trebuie o săptămână. Şi era normal să avem o săptămână să pregătim acest meci vital pentru CFR şi pentru fotbalul românesc!”, a declarat Dan Petrescu la Telekom Sport.

Petrescu s-a luat și de conducerea CFR-ului, care nu a achitat toți banii pentru transferul lui Golofca de la Botoșani. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care moldovenii nu acceptă amânarea partidei. „Aici vorbiţi cu conducerea CFR-ului, nu cu mine. Dacă ei nu au fost în stare, eu ce să fac? Să plătesc eu?”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.