Închide

Victorie mare pentru „U” Cluj la Mioveni. „Studenţii” l-au învins pe Claudiu Niculescu după reuşita lui Ursu

Sport by Catalin Suciu - oct. 03, 2015 0 692

Universitatea Cluj era în mare criză înaintea deplasării de la Mioveni, pe terenul unei echipe puternice pentru liga secundă. Cu patru înfrângeri consecutive , „U” spera să obţină măcar un punct , numai că jucătorii lui Marius Popescu au dat toate pronosticurile peste cap.

Schieb putea deschide scorul încă din primul minut, dar bara s-a opus execuţiei din afara careului, iar Calcan n-a nimerit ţinta din 6 metri (4).  Decarul Universităţii şi-a încercat şansa şi din lovitură liberă, dar a tras peste, în timp ce gazdele au irosit câteva atacuri în repriza secundă. Chirciu , în două rânduri (50) şi Honciu (61) au trecut pe lângă deschiderea scorului, iar „U” Cluj a lovit pe contraatac.
Trimis în teren în repriza secundă, Ursu a scăpat singur spre poartă şi l-a învins pe Octavian Popescu (79).  „U” Cluj a ţinut de rezultat,  iar gazdele şi-au pierdut cumpătul. Răuţă şi Calcan s-au îmbrâncit şi au fost trimişi la cabine (90), aceştia fiind urmaţi şi de Honciu (94).

Final de meci şi victorie mare obţinută de Universitatea Cluj , care acumulează 6 puncte şi urcă pe locul 11 în clasament.
Dacia Mioveni – „U” Cluj 0-1 (Ursu, 79)

Mioveni: Oct. Popescu – Torişte, Calvin, Cip. Negoiţă, Ct. Stan – Al. Răuţă (cpt.), Mîrzeanu Gălan – Ed. Floreascu, Năstăsie, Ayza
Rezerve: Fl. Croitoru – Honciu, Tirică, Nilă, Buhăescu, D. Iancu, Bg. Stoica
Antrenor: Claudiu Niculescu

Universitatea: Niczuly – Butean, R. Crişan, Cordoş, Hâmpea – Boboc, Cândea – P. Popescu, Calcan (cpt), Greu – Schieb
Rezerve: Ţicrea – Mutu, Tarcea, Keresztes, Ursu, Cocică, Molnar
Antrenor: Marius Popescu

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu