Închide

Victorie marcă înregistrată. CFR o învinge pe Sepsi fără să străluceacă și se distanțează la 5 puncte în fruntea clasamentului

Sport by Catalin Suciu - nov. 28, 2017 0 359

Formația clujeană a profitat de înfrângerea FCSB-ului la Giurgiu și s-a instalat confortabil pe prima poziție în Liga 1.

CFR Cluj a dominat. iar Omrani a încercat de două ori poarta lui Niczuly, dar fără izbândă. Atacatul n-a mai greșit apoi și a fost pe fază după un șut expediat de croatul Djokovic, reluând balonul de la mică distanță. Niczuly a stopat mingea pe linia porți, dar tușierul Valentin Avram a validat gol (36).

Echipa din Gruia a mai punctat o dată în partea secundă, prin Andrei Mureșan, cu capul. Fundașul a înscris din pasa lui Deac, ajuns astfel la cel de-al optulea assist al sezonului.

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora – Hoban Culio – Păun, Djokovici, Deac – Omrani
Rezerve: Vâtcă, Mureșan, Peteleu, Mailat, Urko Vera, Nistor, Moutinho
Antrenor: Dan Petrescu

Sepsi: Niczuly – Burlacu, Rusu, Dima, Dumbravă – Petrovikj, I. Fulop – P. Petre, Cl. Herea, Astfafei – Nikolici
Rezerve: Fejer, Mitra, Issa Thiaw, Huiban, Hadnagy, Damian, Veress
Antrenor: Eugen Neagoe

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare