Închide

„U”, gata de duelul cu Dinamo. „Putem fi surpriza Cupei României”

Sport by Catalin Suciu - nov. 28, 2017 0 384

U Cluj primește vizita lui Dinamo miercuri, în Cupa României, iar „studenții” visează la o surpriză.

„E foarte important că am ajuns aici, jucăm împotriva unei echipe de tradiție, cu jucători foarte buni. Deși traverează o perioadă mai dificilă, Dinamo e favorită, dar vom încerca să-i facem față, să-i eliminăm. Să nu uităm că promovarea e principalul nostru obiectiv. Noi avem nevoie de rezultate în liga a III-a, în primul rând. Diferența dintre competiții e foarte mare, Liga 1 și a treia. E un alt ritm de joc. Deși avem fotbaliști de valoare, nivelul e mult mai slab la liga a III-a”, a spus antrenorul Adrian Falub într-o conferință de presă.

„Nu ne vor lua la preț de matineu”, mai spune antrenorul lui U Cluj. „Miriuță știe Clujul, știe unde vine, știe ce înseamnă Universitatea, are oameni în staff care au fost aici, la Univeritatea.”

George Florescu crede, la rândul său, că U Cluj e capabilă să producă surpriza. „Eu am palmares pozitiv cu Dinamo. Când jucam la Astra i-am bătut lejer, 2-0, la ei acasă și i-am bătut și la Giurgiu. Am așteptat aceste jocuri, îmi era dor de aceste meciuri tari și presiunea e pe ei, în primul rând. Noi jucăm în fața propriilor suporteri, vom intra relaxați în teren și eu cred că putem fi surpriza acestei competiții”, a spu și mijlocașul lui „U”.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.