Închide

Victorie la revenirea lui Sabău! „U” Cluj a luptat și s-a impus pe final cu Voluntari

SportTop News by Actual de Cluj - ian. 21, 2023 0 215

Pe un gazon jenant, ce aduce mai degrabă a terenuri de fotbal din anii 90, Universitatea a reușit să câștige în fața celor de la FC Voluntari, înscriind golul victoriei în finalul partidei.

U arată bine cu Sabău. Cu un sistem cu 3 fundași centrali, formația clujeană reușește să controleze jocul, pasează, ajunge la poarta adversă și își creează ocazii de gol. Jocul lent și previzibil  din finalul mandatului lui Neagoe pare o amintire.

Ianis Stoica a avut prima ocazie după doar 5 minute, dar șutul său a fost deviat și a trecut puțin alaturi. Apoi a ieșit la rampă Thiam, cu o execuție de la distanță scoasă cu dificultate de Popa (18).

Francezul, într-o formă excelentă, a contribuit decisiv la deschiderea scorului: a executat pe poartă o lovitură liberă din unghi, mingea a fost deviată ușor de Ricardinho și Popa a fost învins.

Meleke a fost eliminat în repriza a doua și se părea că rezultatul nu mai poate fi schimbat. Dar gazonul execrabil de pe Cluj Arena i-a ajutat pe oaspeți. Ispas a greșit, apoi Iliev a respins prost o centrare, mingea s-a oprit în noroi în fața lui Damașcan, iar fotbalistul ilfovenilor a trimis sub bară.

„U” nu a renunțat și a pornit o cursă furibundă spre poarta adversă. Stoica putea înscrie, dar a ratat singur cu Popa (75). Același portar, aflat în zi de grație, a mai scos o minge de sub bară (83), dar nu mai avut ce face la reluarea lui Fulop (89).

Final de meci și 3 puncte mari obținute de Universitatea Cluj. Etapa viitoare, „studenții” se vor lupta în noroi cu Rapidul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu