Închide

Vești bune pentru festivalieri, se anunță headlinerii Electric Castle de anul viitor

ActualitateTop News by Actual de Cluj - nov. 26, 2020 0 148

Un festival de anvergură din Cluj, amânat în acest an din cauza pandemiei, anunță deja capetele de afiș pentru ediția de anul viitor.

E vorba de Electric Castle, festivalul organizat anual la castelul Banffy din Bonțida, și unde vin, la fiecare ediție, zeci de mii de festivalieri. În acest an festivalul nu a mai avut loc, la fel ca aproape toate celelalte festivaluri mari din Cluj, din cauza pandemiei de coronavirus. Pe anul viitor, însă, se anunță vești bune – organizatorii au venit azi cu noutăți și spun cine va concerta pe scena festivalului de la castel.

Headlineri sunt twenty one pilots, Gorillaz și Deftones. ”Aceasta e raza noastră de speranță”, spun organizatorii festivalului. ”Așteptăm vara viitoare cu acest context în minte. Întreaga industrie festivalieră se adaptează și lucrăm cu toții ca să găsim soluții ca festivalurile să existe în 2021. Ca de obicei, am muncit ca să vă aducem cel mai bun lineup posibil”.

Biletlee se vând deja, 599 de lei – cu o sută de lei avans și diferența în iunie anul viitor, pe viitor urmând ca biletele să coste 799 lei. Dacă festivalul e amânat, mai precizează organizatorii Electric Castle, banii se restituie.

 

https://www.facebook.com/ElectricCastle/posts/3468217419959642

Nici un comentariu

Scrie un comentariu