Închide

S-a anunțat când va avea loc Untold în 2021. Organizatorii sunt optimiști pentru ediția cu numărul șase a festivalului

ActualitateFestivalTop News by Actual de Cluj - nov. 26, 2020 0 163

Organizatorii festivalului UNTOLD, care au început pregătirile pentru ediția cu numărul șase a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume. Aceștia spun că evenimentul de anul viitor va depăși toate așteptările și va fi organizată în cele mai sigure condiții. În 2021, ediția cu numărul șase urmează să aibă loc în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca.

„Încrederea organizatorilor vine și din veștile bune privind existența unui vaccin la începutul anului viitor și din atenția tot mai mare acordată de specialiști dezvoltării testelor rapide ce vor permite testarea în masă. Un alt motiv este și sprijinul pe care Guvernul României îl acordă organizatorilor de evenimente prin stabilirea unei scheme de ajutor de stat, menită să restarteze industria culturală și de evenimente în anul 2021. În plus, reprezentanții UNTOLD, alături de alți organizatori de evenimente din România, s-au reunit încă din luna septembrie cu reprezentanții Guvernului într-un grup de lucru, menit să identifice toate măsurile ce trebuie pregătite, astfel încât evenimentele să poată fi reluate în 2021 în cele mai sigure condiții. De altfel, industria de evenimente din întreaga lume se pregătește pentru o vară plină de activitate, în care publicul se va întâlni din nou cu artiștii preferați”, au explicat organizatorii Untold.

Aceștia spun că fanii festivalului UNTOLD au demonstrat încă o dată că sunt cel mai minunat public pe care un festival și-l poate dori. „Peste 95% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 și-au transformat biletele și abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții UNTOLD. În acest fel fanii și-au arătat toată susținerea pentru festivalul lor preferat. Cei care nu au achiziționat încă bilete sunt așteptați să se înregistreze începând de astăzi pe untold.com pentru a afla primii ultimele noutăți despre ediția cu numărul VI, inclusiv momentul când va fi pusă în vânzare o nouă serie de bilete și abonamente”, au transmis organizatorii.

Directorul de comunicare Untold, Edy Chereji s-a declarat optimist că vara anului 2021 va fi mult mai apropiată de normalitatea așteptată de toată lumea.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu