Închide

Vești bune, incidența infecției cu coronavirus a scăzut considerabil în Cluj-Napoca

SănătateTop News by Actual de Cluj - feb. 14, 2022 0 281

Vești bune, incidența infecției cu coronavirus a scăzut considerabil în Cluj-Napoca, după săptămâni în care s-a apropiat de pragul-record de 40 de cazuri la mia de locuitori, mai ridicat decât media județeană care e la rândul ei printre cele mai ridicate din țară.
Incidența infecției cu coronavirus a ajuns azi la 31,78 cazuri la mia de locuitori în Cluj-Napoca, în scădere considerabilă după ce săptămâni întregi a crescut peste pragul de 30 de cazuri la mie și s-a apropiat de 40 la mie. Vineri spre comparație a fost atins un nou record, de 37,45 cazuri la mie, adică peste 12.600 de cazuri active.
Peste weekend numărul acestora a scăzut la aproape 10.700 de cazuri active, după cum arată datele Direcției de Sănătate Publică.
Spre comparație rata de infectare la nivel județean, calculată raportând cazurile depistate în ultimele două săptămâni la populația rezidentă, e azi de 25,32 la mie. În județ sunt înregistrate acum peste 19.100 de cazuri active de infecție cu coronavirus, față de 22.400 vineri.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare