Închide

USR Cluj, trei candidați în competiția pentru candidatura la Primăria Cluj

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - oct. 02, 2023 0 478

Viorel Băltărețu, George Trif și Mihaela Nia sunt, în ordine descrescătoare, cei trei candidați USR care intră în etapa finală, de vot public, pentru candidatura la Primăria Cluj Napoca, transmite formațiunea politică printr-un comunicat de presă.

Cei trei au fost desemnați de membri USR Cluj-Napoca ieri, la finalul unui proces de selecție care a durat trei luni și a presupus o adevărată campanie electorală internă. 11 membri ai USR Cluj-Napoca s-au înscris în această competiție.

Viorel Băltărețu este deputat USR de Cluj și președintele filialei locale Cluj-Napoca. Este absolvent al Universității Tehnice Cluj-Napoca și are o experiență profesională de peste 23 de ani ca manager, antreprenor și investitor.

George Trif este responsabil de departamentul de politici publice al USR Cluj. Are un masterat în drept obținut la Universitatea din Debrecen și este consultant SAM(Software Asset Management), fiind responsabil de dezvoltarea și implementarea bunelor practici de administrare a licențelor software și a resurselor financiare asociate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu