Închide

Urmărire ca în filme în această dimineață pe drumurile din Cluj unde un șofer care nu a oprit a fost urmărit în trafic de polițiști pe motociclete

Actualitate by Actual de Cluj - mai 16, 2022 0 216

Urmărire ca în filme în această dimineață pe drumurile din Cluj unde un șofer care nu a oprit a fost urmărit în trafic de polițiști pe motociclete.

S-a întâmplat în această dimineață în jurul orei 9, când un șofer care circula pe strada București din Cluj-Napoca a fost somat să oprească de către polițiștii rutieri. Întrucât acesta nu a oprit la semnalele regulamentare, polițiștii rutieri au pornit în urmărirea lui cu două motociclete, fiind interceptat la scurt timp pe strada Roșiori. Pe timpul urmăririi conducătorul auto a acroșat două autovehicule care se aflau parcate. Polițiștii au procedat la imobilizarea bărbatului, ulterior constatând faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor s-a constatat că bărbatul avea permisul de conducere anulat ca urmare a săvârșirii unor infracțiuni la regimul rutier. Acesta a fost dus la spital pentru prelevarea mostrelor biologice iar ulterior a fost reținut 24 de ore, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă. Șoferului i-a fost deschis dosar penal pentru infracțiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și respectiv sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu