Închide

Unul dintre festivalurile de anvergură ale Clujului va fi organizat și în acest an, dar în toamnă, anunță azi organizatorii. ”Nu vom mai da înapoi de la acest plan”

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 20, 2021 0 360

Unul dintre festivalurile de anvergură ale Clujului va fi organizat și în acest an, dar în toamnă, anunță azi organizatorii.
E vorba de festivalul Jazz in the Park, care avea loc înainte de pandemie în parcul central al Clujului iar anul trecut a fost mutat în parcul etnografic din Hoia, considerabil restrâns. În acest an festivalul are loc între 2 și 5 septembrie în mai multe locuri din Cluj-Napoca, între care și în parcul etnografic, dar și în Iulius Parc, la Muzeul de Artă și în parcul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară.

„După lungi dezbateri, am luat decizia de a ne concentra atenția asupra unui singur mare proiect, la începutul lunii septembrie, întrucât contextul actual ne arată că sunt șanse mult mai bune să facem un eveniment de calitate în a doua parte a verii. Partenerii noștri sunt încântați de decizie, artiștii disponibili la începutul lunii septembrie sunt mult mai mulți și, nu în ultimul rând, sperăm într-o claritate mult mai mare cu privire la regulamentul de evenimente în aer liber pentru luna septembrie. Suntem foarte determinați să facem un eveniment memorabil, dar și util pentru comunitatea noastră, și suntem mult mai confortabili cu această nouă structură. Nu vom mai da înapoi de la acest plan”, spune directorul festivalului, Alin Vaida.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu