Închide

Unul dintre cele mai mari spitale din România, cu 1.500 de paturi, primește finanțare nerambursabilă de la UE de 10 milioane pentru 200 de echipamente medicale

AdministrațieSănătate by Actual de Cluj - apr. 16, 2019 0 638

Aproape 200 de echipamente medicale ajung la spitalul județean din Cluj după ce Consiliul Județean a câștigat o finanțare europeană de 10 milioane de lei în acest sens.

Proiectul vizează dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic Județean de Urgență iar finanțarea europeană nerambursabilă va fi utilizată pentru achiziționarea a 195 de echipamente și aparate medicale de ultimă generație care vor fi date în folosință în cadrul a 11 secții și specializări ale Ambulatoriului de pe strada Clinicilor.  Valoarea totală a proiectului este de 13,18 milioane de lei, bani din care mare parte, adică 10,5 milioane, sunt oferite gratuit în cadrul proiectului, iar Consiliul Județean contribuie cu alte 2,7 milioane.

Spitalul Județean din Cluj este unul dintre cele mai mari spitaluri din România, cu 1.542 de paturi în toate specialităţile medico-chirurgicale. Spitalul are 41 de secţii şi compartimente clinice și neclinice în toate specialităţile medico-chirurgicale, ambulatorii integrate și cabinete de specialitate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare