Închide

Unul dintre cei mai iubiți sportivi din Cluj a devenit cetățean român: „Vreau să dau ceva înapoi acestei țări”

Sport by Catalin Suciu - nov. 03, 2016 0 339

Branko Cuic, fost baschetbalist la U BT și-a depus actele pentru a primi cetățenia română, iar de astăzi sârbul e și român.

Campion al României cu echipa de baschet, Branko Cuic a fost unul dintre cei mai îndrăgiți sportivi ai formației clujene, fiind apreciat unanim de fani și public. Un jucător dedicat sosit în urmă cu 10 ani în România și care a refuzat să mai plece.

”Am venit cu gândul să stau, poate, un sezon, să văd cum este și am rămas aici zece ani! Asta s-a întâmplat datorită oamenilor de aici, fanilor minunați care m-au primit cu brațele deschise, am legat prietenii pe viață. Am făcut acest efort de a obține cetățenia română, pentru că vreau să dau ceva înapoi acestei țări, dacă nu am putut ca jucător român, îmi doresc să fac ceva măcar ca antrenor român!”,  povestit Cuic pentru site-ul u-bt.ro

În prezent, Branko Cuic este team-manager la U BT.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare