Închide

UNTOLD Dubai, desemnat festivalul anului în Orientul Mijlociu/ Organizatorii promit o ediție și mai spectaculoasă în 2025

ActualitateFestival by Actual de Cluj - iun. 14, 2024 0 111

UNTOLD Dubai a fost o experiență memorabilă și pentru fani și pentru artiști și a setat un nou standard în industria evenimente din Orientul Mijlociu, anunță organizatorii. Recunoscând amploarea acestui eveniment impresionant, festivalul a fost desemnat câștigător la categoria “Festivalul Anului” la prestigioasa gală Middle East Event Awards 2024, desfășurată pe pe 13 iunie la Madinat Jumeirah, Dubai.

 

Trofeul arată că festivalul e un pilon al scenei de divertisment live din Emiratele Arabe

“Acest trofeu vine ca o recunoaștere a valorii brand-ului UNTOLD și demonstrează puterea imensă a muzicii de a aduce oamenii împreună. E o parte din fiecare, fanii noștri minunați, partenerii festivalului și echipa noastră unică! Suntem extrem de pasionați și de fiecare dată
ne dorim să oferim experiențe extraordinare publicului nostru din întreaga lume. Am începutpregătirile pentru UNTOLD 2025, o ediție care va fi și mai spectaculoasă”, a spus EDY CHEREJI, Co-Fondator UNTOLD Universe.

UNTOLD, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, a debutul în Orientul Mijlociu, în Expo City Dubai și a stabilit un record de participare, peste 185.000 de fani au ales să trăiască o experiență completă de festival alături de cei peste 100 de artiști și DJ de top.

Prima ediție a festivalului UNTOLD Dubai a avut un lineup impresionant cu artiști din toate genurile, de la EDM, house și techno, până la pop și K-pop. Tïesto, Hardwell, Armin Van Buuren, PSY, G-Eazy, Ellie Goulding, Sebastian Ingrosso și Timmy Trumpet au oferit momente unice fanilor UNTOLD Dubai.

Succesul primei ediții evidențiază puterea muzicii de a aduce oamenii împreună. Trofeul obținut în cadrul galei Middle East Event Awards demonstrează că UNTOLD, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu